Wraith Lab nedir? +Gelecek için planlarımız

Wraith Lab nedir?  +Gelecek için planlarımız

"Önümüzdeki yıllarda Wraith markası, skatez ürününden çok daha fazlasıyla anılacaktır diye düşünüyoruz."
 
Level dergisine vermiş olduğum röportajda bu cümleleri kullanmıştım. Bu röportajdan kısa süre sonra artık kendi ürünlerimiz dışındaki ürünlerin de WGear sayfamız üzerinde satışına başladık.
 
WGear bizim için yeni bir tecrübe olsa da üretim ve kalite kontrol takımımız WGear'dan satın alınan her bir ürünü paketleyip alıcısına ulaştırmak için Hoverpad skatezlerin üretiminde gösterdikleri özeni gösterdi.
 
Bunun sonucunda;
  • WGear üzerinde satışa sunulan ilk ürün Lamzu Atlantis stokları kısa sürede tükendi.
  • Getirmeyi planladığımız diğer markalar ile daha yüksek adetlerde ve daha iyi şartlarda anlaşmalar yapma fırsatı bulduk.
  • WGear markasının, espor/gaming alanındaki mağazacılık faaliyetlerini geliştirerek sürdüreceği garantilenmiş oldu.

Wraith Lab nedir?

Her ne kadar WGear bizi oldukça memnun etmiş olsa da aslında WGear'ın Wraith için bir yan faaliyet alanı olduğunu söyleyebiliriz. Çünkü Wraith markasının ana faaliyet alanı mağazacılık veya pazarlama değil. Biz kendimizi bir Ar-Ge firması olarak görüyoruz.

WGear'ın başarılı olmuş olmasının temel sebebi, Wraith markasının, müşteri kitlesi tarafından tanınmış ve güven kazanmış olmasıydı. Yani Ar-Ge faaliyetlerimiz sonucu ürettiğimiz yerli ürünler bu kadar talep görmeseydi WGear gibi bir oluşum da olamazdı.

Bu nedenle, gelecek planlarımızın temelinde ürün geliştirme yatıyor.

Wraith Lab ise bizim tüm Ar-Ge faaliyetlerimizin ve WGear üzerinde sağlayacağımız teknik desteğin temelini oluşturuyor.


Wraith Lab ne için kullanılacak?

1. Yeni Ar-Ge faaliyetlerimiz

Wraith Esports firması olarak nihai hedefimizin dünya çapında satış yapan bir ekipman firması olmak olduğunu daha önce de belirtmiştik. Bu nedenle, Wraith Lab ile birlikte ürün geliştirme üzerine odaklanacak mühendislerden ve tasarımcılardan oluşan yeni bir ekip kuruyoruz.

Bu açıklama henüz Wraith markasıyla bir mouse çıkacağı anlamına gelmese de elektronik aksam içeren ürünler üzerinde çalışmalarımız şimdiden başladı.

Wraith Lab olarak adlandırdığımız yeni Ar-Ge merkezimiz, içerisinde prototipleme ve analiz için gereken tüm ekipmanları barındırırken sadece bu amaçla tasarlanmış özel yapım makinelere de ev sahipliği yapacak.

2. WGear ürünlerinin satış sonrası hizmetleri / Teknik servis

Wraith Lab bünyesinde bulunan ekipmanlar ve teknik personel sayesinde WGear'dan satın alınmış ürünler üzerinde de teknik inceleme ve tamir yapılabilecek. Yani garanti kapsamında oluşan herhangi bir hata için ücretsiz tamir ve onarım hizmeti sunulurken garanti kapsamı geçmiş olan WGear ürünleri için de bu hizmet uygun ücretlerle sunulacak. 

Bu sayede müşterilerimiz WGear'dan satın aldıkları ürünlerde garanti kapsamına girmeyen sorunlar yaşasalar bile (su hasarı, yüksekten düşme vb.) onarım hizmeti alabilecekler. 

Wraith Lab bünyesinde hizmet veren teknik destek ekibi kar amacıyla değil, WGear müşterilerinin mağduriyetlerini makul fiyatlarla gidermek amacıyla çalışacak.

3. Detaylı Ürün Analizleri

Wraith Lab bünyesinde yapmak istediğimiz bir başka faaliyet ise üçüncü parti ürünlerin sökümlerinin (tear down) ve özelliklerinin (kullanılan devre elemanları, üretim metotları vb.) yakından incelenerek  raporlanması. Bu raporlar sayesinde kullanıcılar sektöre hakim olan ürünleri daha yakından inceleyerek daha iyi satın alım kararları verebilecek.

Wraith Lab ne zaman aktif olacak?

Şu anda fiziksel olarak kurulum aşamasında olan yeni Ar-Ge merkezimizin faaliyetleriyle ilgili gelişmeler 2023 yılının ilk çeyreğinde sizlerle paylaşılıyor olacak. Yani yukarıda bahsettiğimiz maddeleri hayata geçirmemiz için hala önümüzde en az 2 aylık bir süreç bulunuyor.

Peki Wraith Lab neden şimdi duyuruldu?

Bu blog postunu paylaşmamızın en önemli sebebi şu anda aktif olarak mühendis ve tasarımcılardan oluşan bir ekip kuruyor olmamız. Türkiye'de espor ekipmanı tasarlamak ve üretmek konusunda oldukça ciddiyiz.

Eğer bu yazıyı bu noktaya kadar okuduysanız sizin de iyi bir aday olduğunuzu düşünüyoruz. Endüstriyel tasarım, PCB tasarımı, gömülü sistem yazılımı veya benzeri alanlarda deneyim sahibiyseniz lütfen bizimle iletişime geçin.

Üstelik remote ve part time çalışma olanakları da sunuyoruz. Yani özel sektörde tam zamanlı bir işiniz bile olsa eğer aradığımız yeterliliklere sahipseniz size saatleri esnek olan bir pozisyon sunabiliriz.

Eğer Wraith Lab ekibine katılmak istiyorsanız yigit@wraithesports.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.

Sonraki gönderi

Cam mousepad kullanmak

Yorum yazın

Tüm yorumlar yayınlanmadan önce incelenir.

Bu site reCaptcha ile korunuyor. Ayrıca bu site için Google Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları geçerlidir.