Hoverpad V2'de neler yenilendi?

Hoverpad V2'de neler yenilendi?

Bugünden itibaren wraithesports.com üzerinden verdiğiniz skatez siparişlerinizde yenilenmiş tasarıma sahip Hoverpad V2 gönderilecektir.

V2 Neden Farklı?

Birçok müşterimizin bildiği gibi satışlarımıza başladığımız 2021 Mayıs ayından bu yana Hoverpad ürünü devamlı değişmekteydi. Bu değişikiliklerin büyük bir kısmı belirli modellere özel olarak yapılırken tüm modelleri kapsayan yenilemeler de yapıldı, bunlara birkaç örnek verecek olursak;

  • Ürünün opaklığı arttırılarak daha beyaz ve estetik bir görünüme sahip olması sağlandı
  • Sensör etrafındaki parçalar daha ince üretilmeye başlandı, bu sayede Logitech G Pro gibi modellerde mousepad'e batma sorunu ortadan kalktı
  • Kullanılan yapışkan malzeme yenilendi
  • Mouse modellerine özel şekil değişiklikleri yapıldı, sorun yaşanan modeller yenilendi

Yukarıda listelenen iyileştirmeler ve modellere özel olarak daha bir çok değişiklik zaten V1 adı altında yapılmıştı, yani aslında Wraith Esports markasının kurulduğu günden bugüne skatezlerimiz gelişip iyileşmekteydi. 

Geçtiğimiz Mayıs ayında markamızın 1. yılını kutlarken ilk zamanlarda yaptığımız üretimden bir numuneyi günümüzde yaptığımız üretim ile karşılaştırdık, bu karşılaştırmanın sonucunda görünen değişikliği müşterilerimize aktarmanın en iyi yolunun ürünü yeniden adlandırmak olduğuna karar verdik. 

Hoverpad V1 (2022) ve V2 arasında fark var mı?

Yukarıda da değindiğimiz gibi aslında V1 ve V2 arasındaki asıl farkı geçtiğimiz 1 sene içerisinde küçük adımlarla yapılan iyileştirmelerin toplamı oluşturuyor. Yani 2022 Mayıs ayında sipariş edilmiş bir Hoverpad skatez ile Haziran ayında siparişi verilmiş Hoverpad V2 arasında büyük bir fark yok. 

Ancak net olarak V1 ve V2 arasında uygulamaya girmiş olan yeni bir üretim metodundan kaynaklanan bir iyileştirme var. Bu iyileştirmeye sahip skatezler sadece V2 olarak satılmakta ve V2 olarak markalanmış her Hoverpad bu iyileştirmeye sahip.

Hoverpad V1'de mevcut olan ve ürüne kavis verme aşamasında bazı modellerde ortaya çıkan yüzey eşitsizliği sorunu Hoverpad V2'de çözüldü.  

Aslında sadece estetik olan bu sorun bazı müşterilerimizi oldukça rahatsız etmekteydi. Wraith Hoverpad skatezler daha iyi bir kayma performansı için kavisi öne çıkaran bir yapıya sahiptir. Diğer markalar tüm yüzeyi tek bir seviyede tutup sadece kenarlara kıvrım kazandırırken, Hoverpadler kenara yaklaşan bölgelerde kalınlaşarak mouse'a az baskı uygulanan durumlarda yüzey alanını azaltarak daha rahat bir hareket performansı sunmayı amaçlar. 

Bu özellik Hoverpad skatezleri kayma performansı açısından rakiplerinin önüne taşırken bazı modellerde estetik açıdan tatmin etmeyen bir görüntüye sebep olmuştur. V2 ürününde ise skatezlerimizin bu özel performans ayrıcalığını korurken estetik olarak da daha iyi görünmelerini sağlamayı başardığımızı düşünüyoruz. 

Hoverpad ürünü neden sürekli değişiyor?

Wraith Esports markası olarak üretimimizi tamamen Türkiyedeki tesisimizde gerçekleştiriyoruz, üretim teknolojimizi de markamız ile birlikte geliştiriyoruz. Marka olarak kendimize edindiğimiz misyon, araştırma ve geliştirmesini kendimiz yaptığımız ürünleri yerli olarak yine kendi üretim teknolojimiz ile üretmeyi içeriyor. 

Aslında ilk gün üretilmiş olan Wraith Hoverpad ile günümüzde üretmekte olduğumuz ürün arasındaki en önemli fark Wraith Esports'un gelişmiş olmasıdır. Gaming ekipmanı üretimini yerli olarak geliştirme çabalarımıza sağladığınız destek için sizlere teşekkür ederiz.

 

 

Sonraki gönderi

Cam mousepad kullanmak

Yorum yazın

Tüm yorumlar yayınlanmadan önce incelenir.

Bu site reCaptcha ile korunuyor. Ayrıca bu site için Google Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları geçerlidir.